fbpx

Vacanta ta de Vară la un click distanță!


CARDURI DE VACANȚĂ

Acceptăm toate tipurile decarduri de vacanță emise în România (Sodexo, Up și Edenred).

Se emite factură și bon fiscal.Sofia Seaside Studio are o suprafata de 43 de mp si este situat la 50 m de plaja. Acesta este tip garsoniera open space cu o baie deosebita si balcon.

Dacă cei mici îți sunt alături, canapeaua extensibila poate găzdui până la doi copii.

Designul cu plante de culoare verde va contribui la relaxarea dumneavoastră în vacanță. Studioul are incalzire centrala si se poate inchiria tot timpul anului.

Acest apartament este perfect pentru aventuri în familie la plaja.

Baia cu placi ceramice deschise au o estetica deosebita și contribuie la bunăstarea dumneavoastră impreuna cu o chiuvetă elegantă cu elemente aurii și o cabină din sticlă cu duș tip ploaie cu 4 functii. 


Cauti un Apartament Deosebit la Mare pentru Vacanta ta de Vara? Fa Rezervare la noi! Cazare Apartamente in Regim Hotelier in Mamaia si Constanta

Sofia Seaside Apartment are o suprafata de 44 de mp si este situat la 50 m de plaja. Acesta este format dintr-o camera de zi cu bucatarie, un dormitor elegant si o baie deosebita.

Dormitorul este dotat cu un pat dublu si dulap cu usi culisante. Dacă cei mici îți sunt alături, camera de zi poate fi o zonă de dormit separată pentru copii și poate găzdui până la doi copii.

 Baia cu pardoseala din travertin este spațioasa și contribuie la bunăstarea dumneavoastră, o chiuvetă elegantă cu elemente aurii și o cabină din sticlă cu duș tip ploaie cu 4 functii.

Deci, acum că sunteți la curent cu toate facilitățile noastre, vă puteți bucura de alegerea dumneavostră de pe litoral.

Va garantam seri cu apusuri spectaculoase!

Cauti un Apartament Deosebit la Mare pentru Vacanta ta de Vara? Fa Rezervare la noi! Sofia Seaside Apartment Cazare Litoral Mamaia Nord Baia Noastra

Sofia Seaside Apartments Cazare Mamaia Nord si Constanta

Cauti sa inchiriezi un apartament spatios cu 3 camere in Constanta? Rezerva Sofia City Apartment Cazare Constanta City Park Mall Rezervare

Sofia City Apartment Constanta City Park Mall este apartament cu 3 camere, are o suprafata de 80 de mp si este situat la 300 m de City Park Mall si la 20 de minute de plaja (mers pe jos) sau 5 minute cu masina . Acesta este format din living, zona dining, bucatarie, 2 dormitoare elegante si o baie moderna.

Dormitoarele sunt dotate cu pat dublu si dulap, televizor, noptiere si veioze. Dacă cei mici îți sunt alături, camera de zi poate fi o zonă de dormit separată pentru copii și poate găzdui până la doi copii. Eleganta noastra canapea turquoise, tip coltar extensibil, este cea mai buna, încercata și testata.

Zona de relaxare din camera de zi este completată de o masă de cafea elegantă din sticla, cu 4 tabureti, un fotoliu tip balansoar si un televizor smart cu acces la Netflix si Youtube.

Maria C.

The APARTMENT is very close to the beach. It’s super nicely furnishedand very clean. You can easily prepare your breakfast, as you have an electricstove, a microwave oven and a fridge. Also a coffee machine. Pplates and cutleryas well. The bathroom is big and it has a washing machine. The sunset is very nicefrom the living room. There is an air conditioning in the living room and blanketsin the bedroom. The owners are very nice and helpful.

Marius P.

Apartamentul a fost foarte curat și bine organizat având în vedere situația cu virusul COVID. Dezinfectantul este plasat la intrarea în apartament. Personalul este foarte prietenos și poartă mască tot timpul. Locația este excelentă, aproape de plajă. Totul este nou și plăcut. Am avut apa, ceai și cafea din partea casei. Am putut face check-in mai devreme, iar check-outul a fost la ora 12. Cu siguranță ne vom întoarce și vara următoare.

Poti cumpara online in 2-3 rate, 0% dobanda daca esti posesorul unui Card de Cumparaturi: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank si BRD Finance.


Pentru orice informație suplimentară vă rugăm să ne contactați la numarul de

telefon: 0754 656 712.

Cauti un Apartament Deosebit la Mare pentru Vacanta ta de Vara? Fa Rezervare la noi! Cazare Plaja Litoralul Romanesc Apartamente Regim Hotelier Mamaia