fbpx

Localizare

Sofia Seaside Apartment & Studio Mamaia sunt situate pe Strada D25, Nr. 90, in Mamaia Nord. Distanta fata de plaja este de 50 de metri, asa ca te trezesti in fiecare dimineata cu marea langa tine. Ești și foarte aproape de divertisment, plaje și shopping.

Restaurante

Massaranduba Resto & Beach
Mackerel
Cherhanaua Tasaul
Hanul cu Pește
Nikos Greek Taverna

Baruri și cluburi

Fratelli Beach Club
LOFT Mamaia
Nuba Beach Club
EXIT Bar
Playa Del Mar
IpaNera Beach & Restaurant
Wings Club Năvodari

Plaje

Massaranduba Resto & Beach
Mackerel Beach
Excelsior Beach
Plaja Curacao
Zanzibar Beach
Kazeboo

Cumpărături

Lidl
Mega Image

Agrement

Wings Club Năvodari


Sofia City Apartment Constanta

Sofia City Apartment Cazare Constanta City Park Mall este apartament cu 3 camere, are o suprafata de 80 de mp si este situat la 300 m de City Park Mall si la 20 de minute de plaja (mers pe jos) sau 5 minute cu masina . Acesta este format din living, zona dining, bucatarie, 2 dormitoare elegante si o baie moderna.


Apartamente in Regim Hotelier in Mamaia si Constanta

Orice zi pe Litoralul Românesc începe și se termină cu marea! Fă o rezervare la unul din apartamentele Sofia Seaside și descoperă liniștea mării. Te trezești, deschizi geamul și simți briza și mirosul sărat, apoi îți iei avânt spre înot sau spre plimbarea printre valuri.  Mai poți lua pulsul stațiunii și în alte feluri: poți să savurezi mâncarea diverselor restaurante, să îți comanzi un cocktail pe malul mării sau să te plimbi cu barca.

Urmariti-ne si pe Instagram!


Costume de baie Plaja Mare Litoralul Romanesc