fbpx

Condiții de anulare

  • Rezervarea se poate anula cu până la 10 zile înainte de check-in. Sumele de plată deja achitate se vor transfera Turistului in contul specificat.
  • În cazul în care rezervarea a fost achitată cu vouchere de vacanță sau carduri de vacanta, valoarea acestora se returnează sub formă de vouchere Sofia Apartments, care pot fi folosite pentru rezervarea altui sejur pe site-ul www.sofia-apartments.ro. Termenul in care turistul poate solicita noul pachet de servicii turistice este de maximum 2 luni de la renuntarea la serviciile turistice initiale. In cazul in care turistul nu isi exprima optiunea in aceasta perioada, agentia de turism nu ii mai poate oferi acestuia nici un pachet de servicii turistice ulterior.
  • Pentru anulările efectuate în termen de maxim 10 zile calendaristice si minim 2 zile până la check-in, Sofia Apartments ofera voucher valoric care poate fi folosit in alta perioada in oricare din locatiile Sofia Apartments.
  • Sofia Apartments taxează 100% din pretul pachetului de servicii turistice, in cazul in care turistul doreste anularea cu maxim 2 zile pana la check-in. Sumele platite nu se returneaza.
  • Sofia Apartments taxează 100% din pretul pachetului de servicii turistice, in cazul in care turistul a achizitionat pachetul de servicii turistice in baza unor oferte speciale (1 Mai, Paste, Craciun, O saptamana la mare, Oferta Last minute, Litoralul pentru toti, Black Friday) indiferent de data la care turistul solicita renuntarea. 
  • Turistul trebuie să transmita în scris cererea de renunţare la pachetul de servicii turistice, de luni pana vineri intre orele 9:00 si 17:00 la adresa de email rezervari@sofia-apartments.ro sau direct la sediul firmei din Constanta , Str. Andrei Muresanu Nr. 69. În caz contrar, cererea de renunţare nu este luată în considerare. 
  • Orice cerere de renuntare transmisa sambata sau duminica sau dupa ora 17:00 in timpul saptamanii, va fi inregistrata cu data urmatoarei zile lucratoare.