fbpx

Termeni si Conditii

 1. Orice rezervare trimisa on-line sau facuta telefonic are ca punct de pornire oferta turistica publicata pe site-ul www.sofia-apartments.ro si in consecinta se supune regulilor si conditiilor afisate pe acest site. 
 2. Toate solicitarile sunt procesate de operatori si vor fi confirmate si considerate definitive numai dupa plata serviciilor de cazare (integral sau partial).
 3. 4. Plata se face in baza facturii proforme emisa de SC MAX ADVERTISING S.R.L. si transmise prin email.
 4. Plata se poate face, prin transfer bancar in contul stipulat pe factura proforma, depunere de numerar la orice sucursala a Bancii Transilvania, prin Vouchere de vacanta, Carduri de Vacanta, cu cardul de debit sau credit in sistem on-line, plata in rate cu cardurile emise de urmatoarele banci: Banca Transilvania ( Star Card ), Credit Europe Bank ( Card Avantaj ), Alpha Bank, BRD, BCR, Garanti Bank.
 5. Plata se poate face cu cardul de vacanta direct pe site sau prin intermediul link-ului de plata securizat, trimis in e-mail-ul cu factura proforma sau poate fi solicitat ulterior. Turistul isi asuma corectitudinea datelor introduse in momentul efectuarii platilor. 
 6. In cazul in care rezervarea se anuleaza din vina exclusiva a MAX ADVERTISING S.R.L.  aceasta are obligatia:
  a) să ofere turistului alternative corespunzătoare în vederea continuării călătoriei turistice fără majorarea preţului, respectiv serviciile turistice oferite să fie de aceeaşi calitate şi cantitate;
  b) să restituie turistului sumele ce reprezintă diferenţa dintre serviciile turistice achitate şi cele efectiv prestate în timpul călătoriei turistice;
 7.  În cazul sejururilor de odihnă şi/sau de tratament cu locul de desfasurare in Romania, turistul are obligaţia să respecte programul de acordare a serviciilor în România, respectiv: în staţiunile de pe litoral, cazarea se face la ora 18:00 a zilei de intrare şi se termină la ora 12:00
 8. În cazul in care pachetul de servicii turistice a fost achitat cu vouchere de vacanta si turistul nu accepta conditiile pct. a) de la art 6 firma nu va mai putea restitui nici o suma in bani si nici in voucherele acestuia, conform prevederilor OG nr. 2/2018. 
 9. Voucherele de vacanta in format fizic pot fi restituite turistului de catre agentia de turism, in cazul renuntarii definitive la pachetul de servicii turistice, doar daca acestea nu au fost expediate emitentului de vouchere conform procedurii legale stabilite prin HG nr. 215/2009 pentru aprobarea Normelor metodologice privind acordarea voucherelor de vacanta. In cazul in care voucherele au fost expediate catre emitentul de vouchere acestea nu mai pot fi recuperate iar rezervarea nu se poate anula. In cazul platii cu vouchere de vacanta in format card, sumele achitate cu acestea se considera expediate catre emitentul cardurilor din momentul platii, aceste sume nu se pot recupera iar rezervarea nu se poate anula.
 10. Sofia Apartments este proprietatea S.C. MAX ADVERTISING S.R.L. cu sediul in Constanta, Str. Andrei Muresanu Nr. 69, cod fiscal: RO22141728 si inregistrata la Registrul Comertului cu J13/2442/2007.
 11. Contul S.C. MAX ADVERTISING S.R.L. la care se pot face transferurile bancare aferente sejururilor este RO35BTRL01401202F83733XX, deschis la Banca Transilvania, Sucursala Constanta.

Termeni si Conditii Sofia Seaside Apartments Mamaia Constanta