fbpx
Cauti un Apartament Deosebit la Mare pentru Vacanta ta de Vara? Fa Rezervare la noi! Cazare Plaja Litoralul Romanesc Apartamente Regim Hotelier Mamaia

Descopera Apartamentul Sofia Seaside Mamaia Nord

Vă prezentăm ultimul proiect Sofia Apartments finalizat – Sofia Seaside Studio Mamaia Nord. Acesta este situat la 100 de m de plaja si este disponibil pentru rezervare.

Rezervări fără comisioane suplimentare!
Plătește cu cardul și beneficiezi de achitarea rezervării tale in până la 3 tranșe fără dobândă cu cardurile de cumpărături emise de: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, BRD Finance

Acceptăm toate tipurile de vouchere de vacanță și carduri de vacanță emise în România (Sodexo, Up România și Edenred).

Perioada de valabilitate a voucherelor de vacanta, emise in perioada martie 2019 – decembrie 2019 se prelungeste pana la data de 31 decembrie 2021.

In plus perioada de valabilitate a voucherelor de vacanta, emise in perioada ianuarie 2020 – noiembrie 2020, indiferent de suport, se prelungeste pana la data de 31 decembrie 2021.

Vouchere si Carduri de vacanta Sodexo, Edenred, Up Romania
Cauti un Apartament Deosebit la Mare pentru Vacanta ta de Vara? Fa Rezervare la noi!Fotografii Apartament Cazare Mamaia Litoralul Romanesc Sofia Seaside

Sofia Seaside Apartment Mamaia Nord

Sofia Seaside Apartment are o suprafata de 44 de mp si este situat la 100 m de plaja. Acesta este format dintr-o camera de zi cu bucatarie, un dormitor elegant si o baie deosebita. Va garantam seri cu apusuri spectaculoase!

Sofia Seaside Studio Mamaia Nord

Sofia Seaside Studio are o suprafata de 43 de mp si este situat la 100 m de plaja. Acesta este tip garsoniera open space cu o baie deosebita si balcon.
Acest studio este perfect pentru aventuri în familie la plaja.

Cauti sa inchiriezi un apartament spatios cu 3 camere in Constanta? Rezerva Sofia City Apartment Cazare Constanta City Park Mall Rezervare

Sofia City Apartment Constanta

Sofia City Apartment Constanta este apartament cu 3 camere, are o suprafata de 80 de mp si este situat la 300 m de City Park Mall si la 20 de minute de plaja (mers pe jos) sau 5 minute cu masina .