fbpx
Fă-ți planuri de vacanță și nu te mai îngrijora cu privire cu bani. Rezervă-ți vacanța de vis și plătește în rate la Sofia Apartaments
Uncategorized

Rezervă-ți vacanța de vis și plătește în rate la Sofia Apartaments

Rezervă-ți vacanța de vis și plătește în rate la Sofia Apartaments

Fă-ți planuri de vacanță și nu te mai îngrijora cu privire cu bani. Sofia Apartments acceptă plata în rate pentru ca tu să te bucuri cu adevărat de relaxare. Poți alege între 2 apartamente la malul mării sau un apartament lângă marele centru comercial. Apartamentele sunt foarte bine îngrijite, extrem de curate și dotate cu tot ce ai nevoie.

Apartamentele se închiriază în regim hotelier, iar condițiile de cazare sunt premium. Spațiul este generos, astfel încât fiecare beneficiază de zona lui de liniște și joacă, după caz. Curățenia este un aspect la care se acordă mare atenție, totul este curățat și dezinfectat cu grijă, iar textilele sunt spălate la temperaturi înalte pentru a distruge orice urmă de îndoială. Camerele beneficiază de lumină din abundență, de mobilier cochet și practic, iar amenajarea acestora îmbină tendințe de top. Un design care te va cuceri prin culoare, aranjamente, dar și prin detalii.

Rezervă-ți vacanța de vis și plătește în rate

Sofia Apartments acceptă plata cu toate tipurile de vouchere de vacanță și carduri de vacanță emise în România (Sodexo, Up, Edenred). Totodată, ai posibilitatea de a plăti vacanța în rate cu 0% dobandă dacă ești posesorul unui card de cumpărături: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank și BRD Finance. Așadar, nu-ți mai pune problema banilor.

Rezervă acum apartamentul dorit și fă-ți bagajele pentru cea mai așteptată vacanță. Este momentul să te bucuri din nou de soarele prietenos, de tolăneala pe șezlong și de briza încântătoare de pe litoralul românesc. Nimic nu se compară cu cafeaua savurată la malul mării și cu gustul proaspăt al hamsiei.

Sofia Apartments te așteaptă cu drag să petreci un concediu de neuitat în condiții de siguranță și confort. Alege apartamentul care îndeplinește cerințele tale și fii pregătit/ă să te bucuri din plin de tot ce-ți poate oferi dulcea noastră mare.

Rezervă-ți vacanța de vis și plătește în rate la Sofia Apartaments

Urmariti-ne si pe Instagram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *