fbpx
Cauți locul perfect pentru vacanța de vară Sofia Apartments Sofia Apartments te asteapta la mare in Mamaia si Constanta. Rezerva Acum!
Uncategorized

Cauți locul perfect pentru vacanța de vară? Vino la Sofia Apartments

Cauți locul perfect pentru vacanța de vară Sofia Apartments

Îți dorești vacanța perfectă alături de cei dragi, dar cauți un loc care să mergi cu încredere? Vino la Sofia Apartments. Știm că ai devenit mult mai prudent și mai atent la condițiile de cazare, de aceea, apartamentele noastre îți pun la dispoziție tot ce ai nevoie pentru a te simți în siguranță. De la personalul amabil până la ambianța relaxantă a camerelor, totul este la superlativ.

Cele 3 apartamente (2 apartamente situate la 50 m de plajă, iar unul foarte aproape de City Park Mall), oferă condiții de cazare în regim hotelier, demne de serviciile premium din străinătate, cu avantajul că poți beneficia de acestea pe litoralul românesc, la doar 3 ore de mers cu mașina.

Locul perfect pentru vacanța este la Sofia Apartments

Camerele sunt decorate cu multă grijă la detalii, sunt atent îngrijite și oferă tot confortul de care ai nevoie pentru a petrece o vacanță cu adevărat odihnitoare. Spațiul este generos, iar mobilierul se încadrează perfect pentru a-ți oferi un mediu plăcut, reconfortant și relaxant. Iar dacă banii sunt cei care parcă nu-ți permit să te relaxezi complet, află că Sofia Apartments acceptă plata cu toate tipurile de vouchere de vacanță și carduri de vacanță emise în România (Sodexo, Up, Edenred). Totodată, ai posibilitatea de a plăti vacanța în rate cu 0% dobandă dacă ești posesorul unui card de cumpărături: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank și BRD Finance. Mai ai vreun motiv de îngrijorare? Noi credem că nu. Descrețește-ți fruntea, zâmbește și rezervă acum unul dintre apartamentele noastre. Știm cât ți-au lipsit marea, nisipul, briza, plimbările pe faleză și gustul proaspăt al hamsiei.

Te așteptăm cu drag să redescoperi bucuria concediului petrecut în Mamaia. Guștă din nou din plăcerile care-ți condimentează viața și bucură-te de un concediu de vis la Sofia Apartments.

Cauți locul perfect pentru vacanța de vară Sofia Apartments

Urmariti-ne si pe Instagram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *