fbpx
Vacanța perfectă începe la Sofia Apartaments Mamaia Rezerva Acum un Apartament Modern in Regim Hotelier si bucura-te de mare.
Uncategorized

Vacanța perfectă începe la Sofia Apartaments Mamaia

Vacanța perfectă începe la Sofia Apartaments, Mamaia

Vrei să te bucuri de o vacanță reușită pe litoralul românesc, mai exact în Mamaia? Să uiți de stresul cotidian chiar și pentru câteva zile? Vino cu încredere la unul dintre apartamentele Sofia Seaside. Te va cuceri imediat. Poziția excelentă, atenția la detalii, confortul, lumina, designul, totul este la superlativ. Și totul îți este dedicat. Mai mult, apartamentele sunt foarte aproape de plajă, așadar ia cafeaua cu tine și savurează pe malul mării, fiind acompaniat de superbii pescăruși. Un moment care îți va mângâia sufletul. Și pe care îl meriți din plin.

Camerele sunt foarte bine îngrijite și îți oferă doza necesară de energie pozitivă prin curățenia impecabilă, lumina care intră din belșug și prin cromatica folosită. Dotările sunt de top, astfel încât zâmbetul să te însoțească pe tot parcursul concediului.

Sofia Seaside Apartments acceptă plata cu toate tipurile de vouchere de vacanță și carduri de vacanță emise în România (Sodexo, Up, Edenred). Totodată, ai posibilitatea de a plăti vacanța în rate cu 0% dobandă dacă ești posesorul unui card de cumpărături: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank și BRD Finance, astfel încât să nu mai invoci problema achitării vacanței. Soluțiile există și sunt croite după nevoile tale.

Simte din nou entuziasmul plecării către Mamaia

Vino la Sofia Seaside Apartaments din Mamaia să te bucuri din nou briza mării, de nisipul fin, de bronzul perfect, de tolăneala pe șezlog, de răsărituri superbe și apusuri desprinse din poveste. Simte din nou entuziasmul plecării către mare și acele emoții care revin iar și iar la revederea mării.

Rezervă acum apartamentul dorit și petrece o vacanță de neuitat alături de familie. Vei fi impresionat de atenția la detalii, de grija personalului și frumusețea locului. Dar nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Vino și convinge-te singur. Un loc minunat care va contribui la succesul concediului vostru. Un loc în care vei aduna amintiri dintre cele mai frumoase.

Vacanța perfectă începe la Sofia Apartaments Mamaia

Urmariti-ne si pe Instagram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *