fbpx
Vrei să ai parte de cea mai frumoasă vacanță la mare alături de copii? Anul acesta petrece concediul la Sofia City Park Mall Apartament
Uncategorized

Anul acesta petrece concediul la Sofia City Park Mall Apartament

Anul acesta petrece concediul la Sofia City Park Mall Apartament

Vrei să ai parte de cea mai frumoasă vacanță la mare alături de copii? Atunci Sofia City Apartaments este locul perfect pentru tine. Apartamentul compus din 3 camere oferă spațiu suficient pentru copii, dar și pentru a vă bucura de intimitate. Suprafața totală este de 80 m și se află situat la numai 300 m de City Park Mall, acolo unde vă puteți face diferite cumpărături. De asemenea, distanța până la plajă este 20 de minute de mers pe jos sau 5 minute de mers cu mașina.

Este locul ideal dacă vrei să simți vibrația orașului, dar, în același timp, să fii aproape de plajă. Apartamentul este cochet, luminos, elegant și te îmbie prin calitatea materialelor folosite. Locul te face să te simți apreciat și îți oferă acele momente de liniște în care poți să-ți aduni gândurile. Camerele sunt dotate cu tot ce ai nevoie. Trebuie doar să-ți împachetezi hainele de vacanță și de restul ne ocupăm noi. Nu trebuie să-ți faci griji, pentru că totul arată impecabil. Curățenia este aspectul de care ne ocupăm până în cele mai mici detalii. Îți înțelegem temerile, așa că, facem totul ca tu să ai o vacanță reușită din toate punctele de vedere.

Sofia City Apartments acceptă plata cu toate tipurile de vouchere de vacanță

Sofia City Apartments acceptă plata cu toate tipurile de vouchere de vacanță și carduri de vacanță emise în România (Sodexo, Up, Edenred). Totodată, ai posibilitatea de a plăti vacanța în rate cu 0% dobandă dacă ești posesorul unui card de cumpărături: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank și BRD Finance. Așadar, reunește familia în cea mai dorită și frumoasă vacanță. Este momentul să vă bucurați de aer curat, de briza mării, de nisipul fin, de mirosul scoicilor, de cântecul pescărușilor, de sunetul valurilor. Știm câtă nevoie ai de această vacanță, așa că ne-am ocupat ca totul să fie să să arate perfect. Închiriază apartamentul Sofia City și te vei convinge că ai făcut cea mai bună alegere. Pentru tine și pentru familia ta.

Anul acesta petrece concediul la Sofia City Park Mall Apartament

Urmariti-ne si pe Instagram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *