fbpx
Apartamente de vis pentru o vacanță la reușită la mare Știm că ți-a fost dor de o vacanță, de mângâierea soarelui și de nisipul fin de sub picioare.
Uncategorized

Apartamente de vis pentru o vacanță la reușită la mare

Apartamente de vis pentru o vacanță la reușită la mare

Sofia Seaside Apartaments îți pune la dispoziție două apartamente în care să te simți cu adevărat în vacanță. Acestea sunt poziționate la 100 de metri de plajă, astfel încât poți savura cafeaua de dimineață admirând marea liniștită. Acestea se definesc prin confortul sporit, printr-o ambianță elegantă, dar și printr-un sistem de cazare foarte bine pus la punct. Un loc de care nu te vei plictisi, un loc care te va încărca pozitiv de fiecare dată.

Camerele sunt dotate cu tot ce ai nevoie pentru a te simți confortabil, exact ca la tine acasă. Mobila este de foarte bună calitate, iar curățenia este un criteriu la care se acordă o atenție deosebită. Totul este curățat și dezinfectat astfel încât să nu existe griji legate de acest aspect. Apartamentele sunt cochete, cromatica folosită conduce către relaxare, iar designul spectaculos te răsfață în fiecare moment. O adevărată plăcere să-ți odihnești mintea și trupul într-unul dintre apartamentele Sofia Seaside.

Ai posibilitatea de a plăti pentru vacanță în rate

Sofia Seaside Apartments acceptă plata cu toate tipurile de vouchere de vacanță și carduri de vacanță emise în România (Sodexo, Up, Edenred), așadar folosește-le cu încredere pentru a beneficia de confortul apartamentelor Sofia Seaside. Totodată, ai posibilitatea de a plăti vacanța în rate, așa că nu mai ai niciun motiv pentru care să amâni vacanța mult dorită. Planurile tale sunt prioritatea noastră.

Închiriază unul dintre apartamentele Sofia Seaside și permite-ți să vezi cel mai frumos răsărit de pe malul mării. Lasă-te răsfățat de soare, de nisip, de mare și de apartamentele Sofia Seaside la care vei dpri să te întorci. Petrece o vacanță de neuitat în România și redescoperă frumusețea locurilor noastre, blândețea oamenilor și ospitalitatea de care ți-a fost dor.

Știm că ți-a fost dor de mângâierea soarelui și de nisipul fin de sub picioare. Este momentul să te bucuri din nou de lucrurile care-ți plac. Hai la Sofia Seaside Apartaments și savurează fiecare moment de relaxare. Știm sigur că va fi exact pe dorința sufletului tău.

Apartamente de vis pentru o vacanță la reușită la mare

Urmariti-ne si pe Instagram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *